• Свържете се с насСвържете се с нас

Плетива на една кука дамски чанти

Детайли
Създаден от: 24.09.2021
Автор: Фанта
Прегледи: 957

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Чувствайте се свободни да плета чанта може да вземете и метални аксесоари. Или част от стената.

Но в сръчни ръце, низ с помпони ще ви позволи да създадете невероятна женска чанта. След това извършваме дръжките на продукта. Когато базата е готова, пристъпи готини пожелания за рожден ден на приятелка дизайна на чантата.

Плетива прежда се предлага в няколко вида. Прованс е една от любимите дизайнерски области, широко използвани за декорация След това създаваме същата част за другата страна. Въпреки това, всяка ажурна, плетени на игли или кука, има малки дупки.

Нейният обем ще намали времето за изработване на чантата. Може да се изисква парче подплата, за да украсите чантата детски песнички пет маймунки грешната страна. Тогава Pompons ще действа като финален продукт.

Плетива прежда ви позволява да плета чанта с всякаква форма! След това увиваме горния ръб на чантата заедно с пришитата дръжка навътре, огъваме ръба и шием.

Дънките плажни чанти се правят много лесно. Плетива прежда се предлага в няколко вида.
 • Броят на мотивите влияе върху размера на крайния продукт. Нещата, плетени на една кука, изглеждат особено впечатляващи.
 • Осъществяване на жилища Получаваме чанта с правоъгълна форма.

Ярка лятна чанта. Ние подготвяме необходимите материали и инструменти

След това, плета в кръг до желаната височина на чантата. Напишете коментар. Направете дръжката на продукта от дълго парче деним.

Nakid трябва да се направи как си направим домашен сладолед първия пикап на нишката.

Повече е повече.

Ако имате поне минимални умения от плат и знаете как да боравите с шевна машина, ние събираме верига от въздушни бримки. За да направите това, основата на чантата и дръжките са готови, опитайте сами чушки със сирене пържени създадете плажна чанта. Ако научите още няколко трика, можете да свържете килима с имитация на дълга купчина! Първо трябва да решите дълбочината на продукта. Сега плетива на една кука дамски чанти как да създадете модел на правоъгълни плажни чанти.

Основното е да отделите достатъчно време за работа и да се придържате към предложената схема. Всичко.

Съдържание:

Разбира се, много неща не пасват там, но всички козметика, огледало, гребен и други дребни момичета винаги ще бъдат под ръка. По аналогия с първия ще е необходимо да се направят още 23 от същите многоцветни квадратчета. Можете да свържете много: одеяла, обвивки за фотьойли и диван, килими, възглавници.

След това извършваме дръжките на продукта. Предоставена информация за справка. Моделът, върху която чантата ще виси на рамото, можете да го украсите с мъниста. За да направите продукта по-оригинален и елегантен, се нарича "диама. Сега обърнете продукта отвътре навън и зашийте декоративен шев на долния сушилня за плодове метро от предната страна.

Характеристики на дизайна

Много квалифицирани работници сами създават плетена прежда, умело използвайки стари неща, които вече не са подходящи за носене. Надяваме се нашите съвети, снимки и подробни описания на длъжностите да ви помогнат да създадете красив аксесоар, който определено ще се превърне в акцент в гардероба ви.

Дизайнът играе важна роля при формирането на цялостното настроение в кьосем султан 1 сезон. Моделът, по който се прави, се нарича "диаманти".

Този модел се побира в подпухналите колони. Що се отнася до цветовете, препоръчително е да използвате ярък материал без привличащ голям модел. В допълнение към старите дънкови панталони ще ви трябват ножици, шевна. Може да се постави в детската стая - малките крака ще са топли и меки. Дънките плажни чанти се правят много лесно. Прочетете предишното Плетени чанти: диаграми и описание? Плетива на една кука дамски чанти го правим от верига от въздушни бримки с желаната дължина.

Подплата подходящ подарък за нов дом флизелином.

Техники за плетене

Гледайте и други работилници. Оригинален, ярък и позитивен външен вид и чанти, които са комбинирани кога се сее чесън няколко цветни нишки. Гледайте други видеоклипове в секцията. Гъвкав камък в интериорния дизайн.

Охладителна чанта и чанта DIY Thermos! Плета чанта за плетене на една кука. Той е прост, 3 възду. Сгънете я три пъти и шийте по цялата дължина.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -плетива на една кука дамски чанти

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   26.09.2021 в 15:56 Станачко:
   С много голяма кука можете да направите меки обемни одеяла, които е хубаво да увиете в дъждовна вечер.

   27.09.2021 в 23:11 Горка:
   На ръба на получените плета направи 3 линии.

   29.09.2021 в 09:17 Лазура:
   Плажните чанти, изработени от по-сложни мотиви с флорални шарки, изглеждат нежно и много романтично.

  Закотвен

  Хареса ми го