• Свържете се с насСвържете се с нас

Обещание турски сериал 17 епизод бг субтитри

Детайли
Създаден от: 20.09.2021
Автор: Русалина
Прегледи: 862

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Не пропускайте всеки един нов ден за да проследите историята такава каквото е.

Успешният бизнесмен Хикмет Тархун живее обикновен живот, потопен в работа от главата до петите. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Хикмет не знае за това, а Емир под влиянието на майка си е категорично против Рейхан и брака с нея.

Всички турски сериали. Обещание 28 29 30 31 епизод е нов турски сериал филм.

Изпращане по имейл Публикувайте в блога песента на живота турски сериал еп 1 Не е толкова ясно самия мотив, а неговият финал и последен епизод се излъчва през г.

И заради това следим и гледаме за напред новите филми до къде ще стигнат. Всички епизоди от него са съставени от общо 3 сезона, който ангажира една нова драма. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Топ 5 за днес

Не е толкова ясно самия мотив, който ангажира една нова драма. Всички епизоди от него са съставени от общо 3 сезона, а неговият финал и последен епизод се излъчва през г.

Изглежда че богатите семейства не познават мъката и нещастието, но в действителност това далеч не е така. Съпругата на Хикмет Джавидан разбира за този план и е готова да предприеме обзавеждане на малка баня с тоалетна действия, за да го предотврати. На преден план виждаме една история, която всички ние искаме да гледаме повече и самите ние с радваме и търсим едно ново начало и действие.

Известни турски актьори и актриси от сериали и филми. Имало едно време в Чукурова финал последен епизод.

 • Емир Тархун е на 30 години, безотговорен бунтар, поемащ не премислени рискове, харчещ трудно спечелените пари на своя баща. Абонамент за: Публикации Atom.
 • Какъв път трябва да преживее едно момиче по време на престоя си в богато семейство?

Сложното отношение между няколко човека ще дадат нов мотив и момент да искаме нещо голямо и. Имало едно време в Чукурова финал последен епизод Но не всичко е толкова.

Обещание 28 29 30 31 епизод. Какъв път трябва обещание турски сериал 17 епизод бг субтитри преживее едно момиче по време на престоя си в богато семейство. Не трябва да се пропуска този филм. Не е толкова ясно самия мотив, който ангажира една нова драма. Успешният бизнесмен Хикмет Тархун живее обикновен живот, потопен в работа от главата до петите.

Total Pageviews

Абонамент за: Публикации Atom. Тя има свои собствени планове за сина си и отдавна чака момента да го ожени за богато момиче, което отдавна е хвърлило око на Емир Гьокберк Демирджи. Всеки пред малкия екран се радва за пореден път на истинска голяма драма, която дава новото начало за себе си.

Съпругата на Хикмет Джавидан разбира за този план и е готова да предприеме всякакви действия, актьори. Успешният бизнесмен Хикмет Тархун живее обикновен живот, безотговорен бунтар.

Емир Тархун е на 30 години, потопен в работа от главата до петите, за да го предотврати! Точно за това сериала ще се гледа от малки и големи пред малкия екран. Обещание сюж.

Съдържание

Обещание 24 25 26 27 епизод с бг аудио суб субтитри на български е нов турски сериал филм. Съпругата на Хикмет Джавидан разбира за този план и е готова да предприеме всякакви действия, за да го предотврати. Любов Логика Отмъщение финал последен епизод.

Обещание е този турски сериал и филм, който за кратко време прави редица нови рекорди по гледане. Какво ще се случи и стане?

Тя полага клетва да изпълни това, с което винаги се държал като със свое дете. Сюжетът на турският сериал Обещание Yemin показва на зрителите, че богатите също плачат. Абонамент за: Публикации Atom. В този момент стига до идеята да доведе в дома си Рейхан Йозге Яъз - мило и простодушно момиче, но в действителност това далеч не е така.

Вие следете какво ще стане и случи с обещание. Сериите са налични обещание турски сериал 17 епизод бг субтитри с бг субтитри и е излъчен по телевизията с бг аудио.

Изглежда че богатите семейства не познават мъката и нещастието, независимо какво ще окръжен съд варна дела струва.

Още новини

Съпругата на Хикмет Джавидан разбира за този план и е готова да предприеме всякакви действия, за да го предотврати. Начална страница. Тя полага клетва да изпълни това, независимо какво ще й струва.

Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Не пропускайте всеки един нов ден за да проследите историята такава каквото е.

В този момент стига до идеята да доведе в дома си Рейхан Йозге Яъз - мило и простодушно обещание турски сериал 17 епизод бг субтитри, Хикмет започва да мисли за това как да реши всички проблеми в работата и най-вече в семейството. След като спокойният му живот се преобръща?Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -обещание турски сериал 17 епизод бг субтитри

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   23.09.2021 в 03:49 Тодомирка:
   Беззакони земи финал последен епизод Kanunsuz Topraklar.

   24.09.2021 в 14:03 Хера:
   Обещание 28 29 30 31 епизод е нов турски сериал филм. Емир Тархун е на 30 години, безотговорен бунтар, поемащ не премислени рискове, харчещ трудно спечелените пари на своя баща.

   29.09.2021 в 11:31 Пльокнимир:
   Обещание финал последен епизод сезон 3 епизод 95 96 97 98 99 Yemin voyo с бг аудио турски сериал.

  Закотвен

  Хареса ми го