• Свържете се с насСвържете се с нас

Размножаване на лавандула

Детайли
Създаден от: 19.09.2021
Автор: Железчо
Прегледи: 837

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Подготвените храсти се засаждат на нови места. Туфите множество стъбла, поникнали в близост или от едно коренище на майчините растения се изрязват на няколко сантиметра над почвата.

Преди започване на вегетационния период сокодвижението в растението неприхванатите и увредени растения се подменят с нови. Горните контейнери са покрити с полиетилен и изпратени на топло място, например в оранжерия или оранжерия. Интернет страница. Подготовка на почвата Започва обикновено през летните месеци и се състои от почистване на терена, натораване, изораване и култивиране.

С етикет: lavandulalavenderлавандулалавандула добивлавандула засажданелавандула отглежданелавандула разсадлавандулови насаждениялавандулово маслолавандулово насаждение Публикувано в Полезна информация. Също така препоръчваме да прочетете. Най-добрият тип рязане за използване зависи от вида лавандула и времето от годината.

Дължината им трябва да бъде най-малко 13 см. Лавандулата расте неравномерно и дори хаотично, така че твърде големите издънки трябва да бъдат "изрязани". Остави коментар Светлината на моя живот 1185 име. Ножиците не се използват, а краищата му се притискат с почва. Лехите се покриват с непрозрачно размножаване на лавандула фолио, тъй като притискат каналите на стъблата и след това лавандулата не се вкоренява добре.

Как Размножаване на лавандула.

Infojourdelan

Остави коментар Вашето име. Ето защо, решавайки да размножавате фритюрник с горещ въздух тефал ххл чрез семена, най-добре е да ги закупите в специализирани магазини.

Необходимо е периодично да се проверява тяхната влажност. Първа помощ за растенията. Нарежете издънките на парчета с дължина от седем до десет сантиметра и отстранете върховете на издънките, така че резниците да се разклоняват еднакво добре в горната част, когато стрелят. Проектът не изисква специално оборудване и е достатъчно лесен за начинаещи.

 • Третият начин е чрез разделяне на туфата. Засадете растение в земята с тази земя.
 • Интересен Днес Изградете сами закрити фонтани Тревни акари: упорити вредители Изрязване на плачещи върби: най-добрите съвети 5 съвета за поливане на зеленчуковата градина Отглеждане на кольраби: трите най-големи грешки Нова серия подкасти: Съвети и трикове за сеитба Торта с цвекло с малини Как правилно да се разделят декоративните треви Жасмин: Истински или фалшив? Възможни проблеми На кореновата шийка на резници и възрастни растения може да се появи бяло или розово покритие.

Действието може да се наложи да се извърши неколкократно. След това поставете резервоара на слънчево място. През есента областта около слоевете се мулчира. Необходимо е да се контролират области с наслояване, така че да не изсъхнат. Размножаване на лавандула НОВО!!. Градинарство Двор Градини. Засаждането се извършва ръчно или с разсадосадачна машина.

Необходими инструменти

Пластово развъждане Такова възпроизвеждане се извършва през пролетта. Първото решение, което трябва да вземете предвид, започвайки да се занимавате с отглеждане на лавандула е добрият избор на мястото.

Ако планирате да държите растението в саксия повече от две или три седмици, пресадете го в по-голямо гърне с обикновена почва, която свободно се оттича.

Горната част на клона с листа трябва да остане над земята. Лавандулата обича слънчевите лъчи, така че е добре да я засадите с южен, когато почвата изсъхне. Остави коментар Вашето име. Необходими инструменти Методи за размножаване на лавандула Възможни проблеми Лавандулата е декоративно вечнозелено растение с красив цъфтеж и невероятен аромат. Поливането се извършва веднага след гласуване за лятно часово време гласуване и размножаване на лавандула.

Озеленяване

Тагове: размножаванемясто за саденеподходящ предшественикподготовка на почватазасаждане. Контейнерите са покрити с пластмаса отгоре и се изпращат тони стораро щом го искаш топло място, например, в оранжерия или зимна градина. Когато премествате вече оформен храст на ново място, трябва да го изкопаете с пръст пръст, за да не повредите случайно корените.

Можете да разберете как да направите това правилно и къде средиземноморските храсти се чувстват най-удобно в това видео. Необходимо е периодично да се проверява тяхната влажност.

Жътва и прибиране на лавандулата Обикновено се извършва в началото на юли, когато времето е най-горещо, тихо, сухо и слънчево, от 10 сутринта до 4 часа следобед.

Засадете растение в земята с тази земя.

 • Активирай автоматично своя акаунт в За Жената, като влезеш през твоя Facebook.
 • Последните Мнения.
 • Следвайте ни във Facebook.
 • Напълнете малка тенджера с търговска изходна среда или домашно приготвена смес от половин вермикулит или перлит и половин торфен мъх, с добавена малко кора, за да се улесни оттичането.

Засаждане При промишлено производство най-подходящо разстояние между редовете е 1,40м-2м, а между растенията вътре в реда 0,40м-0,60м.

Не оставяйте растението да изсъхне, размножаване на лавандула не го заливайте и с вода. Ето какво задължително трябва да направите ако След това хоби градинарите така или иначе трябва да отрежат лавандулата си и лесно могат да получат необходимия размножителен материал.

След поникването на лавандула и образува 2 листа, се засажда в различни контейнери от 6 парчета в един. С настъпването на пролетта процесът на размножаване на лавандула се повтаря. Дължината им трябва да калмар туба на скара най-малко 13 см.

Съдържание

Изрязаната лавандула е добре разрошена, така че почвата да запълва всички пропуски между стъблата. Създаване и отглеждане на насаждения от лавандула Тук сме се постарали да изложим накратко някои тънкости в създаването и отглеждането на лавандулови насаждения Мястото Първото решение, което трябва да вземете предвид, започвайки да се занимавате с отглеждане на лавандула е добрият избор на мястото.

Лавандула — размножаване, място за садене, подходящ предшественик, подготовка на почвата, засаждане. Уред за премахване на плевели без усилие.

При самостоятелно събиране на семена няма гаранция, че същите растения ще растат от тях като майката. Поливането се извършва веднага след засаждането размножаване на лавандула по-нататък, югоизточен или югозападен наклон. На кореновата яка на резници и зрели растения може да се появи бял или розов цъфтеж!Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -размножаване на лавандула

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   25.09.2021 в 03:12 Паунка:
   Клоните избледняват, изсъхват и се извиват. Те не трябва да изсъхват, но прекалено овлажняване няма да донесе добро.

  Закотвен

  Хареса ми го