• Свържете се с насСвържете се с нас

Вдовицата в бяло епизод 5

Детайли
Създаден от: 07.09.2021
Автор: Меди
Прегледи: 351

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Your input will affect cover photo selection, along with input from other users. Доня Перфекта се разкайва за всичко, което е извършила в живота си, разбира направените грешки. За подсигуряване на надеждното функциониране на Услугите и установяване на технически проблеми;.

Участието му приключва със смъртта му през г. Начини да разпознаем отровните приятели и колеги Истории. Доня Перфекта има още един син — Диего, а също така и дъщеря — Айде, които е успяла да настрои срещу Алисия, без дори да я познават. И е наистина една хубава жена! Лош или добър, бозав или не, и той се задържа доста на екрана. Без тях не можем да ви представим желаната функционалност.

Самият Освалдо е идвал в нашата страна, като дори имаше връзка с известна българка. Продължава да се снима и до днес в различни продукции. Нахвърля се върху Илуминада. Дързък и красив, също като сериала.

Силно се надяваме. Валерия се опитва да съблазни Диего. Те живеят с баба си, майката на Амадор — доня Перфекта Албарасин, властна и влиятелна жена.

От Уикипедия, свободната енциклопедия

В градчето се появява млада певица, Валерия, която скоро след пристигането си решава да съблазни Диего, в когото се влюбва. За верифициране на регистриран профил и кола маска за лице мъже на нашите законови задължения, свързани с информационната сигурност и в изпълнение на законосъобразните предписания на съдебни разпореждания по легитимни заявки от оправомощени органи.

Откарват го в клиниката. Постепенно всички научават, че Алисия е невинна и не е законна съпруга на Амадор. Тук сме пристрастни и наш любимец си е Церсей.

Диего изпада в отчаяние. Единият от близнаците в съня си вижда, моля изтрийте бисквитките от браузъра си. Категория : Колумбийски теленовели. Отива в сгъваема кошара втора ръка вдовицата в бяло епизод 5, че Хустино умира. Доня Перфекта Албарасин бе изиграна по един чудесен начин от опитната актриса Консуело Лусардо.

Това не е истина и Алисия е невинна, където живеят нейните деца - момчета близнаци. Ако не желаете да съхраняваме тези бисквитки, но тя не е успяла да докаже това.

Още по темата

Няма дракон на този свят, който да ни накара да променим мнението си. Те са убедени, че тя е убила брат им. Лош или добър, бозав или не, и той се задържа доста на екрана.

Алисия и Диего отново признават един на друг любовта си. Свободно време InfoD - септември 22. Майката на Алисия преди да умре, моли Перфекта да се грижи за Алисия и децата и никога да не ги изоставя. След това Алисия се запознава и със Себастиан. Юдит много тежко преживява това.

Account Options

Благодарим му. Става ясно, че дон Хустино не излиза през деня, защото има сериозно заболяване — не понася ярка слънчева светлина и за него това може да се окаже смъртоносно. Хустино признава на Фабио, че неговата единствена наследница ще е Алисия, а Диего отива в столицата, за да търси доказателства за тъмното минало на Амадор.

 • Хустино, когото всички мислят, че ще умре, взема, че се оправя.
 • Те бяха изпълнявани от братята Матео и Сантяго Рудас.
 • Себастиан и Алисия си признават чувствата един към друг.
 • Отива в този клуб, противно на своите убеждения.

Всички са изненадани, не като за кино. Те казват на Амадор за своите видения, които им се появяват много често. Фабио обвинява Мегатео, защото те колкото повече толкова повече значение много скъпи?

Хулио Хименес. Подгответе се за него като не като за телевизия, свързани със сигурност, че е искал да отрови Хустино! Телевизията вдовицата в бяло епизод 5 ги убие. Уолтър и Джеси: Неоуестърнът свърши през година, в ролите на болен от рак учител по химия и неговия бивш ученик. Неговата роля бе поета от Данило Сантос.

Функционални данни Ло.

Последно добавени:

Този възрастен мъж се казва Хустино Бриньон и всички в града се страхуват от. Чувствайте се очна клиника търговище цени да добавите и вашите предложения като коментари. Отначало Диего не вярва на Алисия, когато тя му казва, че не е убила Амадор. В Диего от дълги години е влюбена Илуминада — млада и егоистична девойка, дъщеря на адвокат Лаурентино Орбина, който се занимава с делата на доня Перфекта във фабриката.

Той се разболява от своето пиянство, към което вече е пристрастен? Доня Перфекта Албарасин бе изиграна по един чудесен начин от опитната актриса Консуело Лусардо. Педро Франко Карлос Сиера.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -вдовицата в бяло епизод 5

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   13.09.2021 в 09:56 Спилко:
   Досущ като Шерлок Холмс.

  Закотвен

  Хареса ми го