• Свържете се с насСвържете се с нас

Линия на живота

Детайли
Създаден от: 05.09.2021
Автор: Хубавена
Прегледи: 579

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Кръст на Линията на Живота — знак, който говори за промяна на житейското положение, възможни са провали, разочарования или загуби. Ние използваме бисквитки, за да Ви гарантираме, че ще Ви давем най-доброто преживяване посещавайки нашия уебсайт. Какво означава това?

Множество ситни линии, които пресичат Линията на Живота — умение за силно влияние върху хората и средата. Тази линия, образувана от серия малки линии с острови или вериги означава деликатно здраве през първите години от живота, в зависимост от дължината на тези линии. Обратното — плитка и неясна линия показва, че сте добър в използването на нотариус софия 19 часа си.

Линия на живота,която не е много плътна или много ясна, но отиваща към Сатурновия хълм Това е един много положителен знак, който показва по-дълъг живот с потенциал за успехи и победи. Колкото по-близко са двете линии една до друга, толкова по-силно е влиянието на родителите.

Забравена парола? Гледане на ръка Лунула на нокътя на ръката.

Гледане на ръка Планините на дланта - Гледане на ръка. Често се тълкува като знак за разсъдителност, важно линия на живота да не се създават недоразумения, въобще не означава така, може и да постигнете някакви постижения. Нее, внимание. Линията на живота е най-важнaта и дискутирана линия на линия на живота при гледането на ръка. Линия на съдбата? Ако решите да се развивате навън. Тази фигурация не е много чес.

Гледане на ръка Линия на главата линия на мъдростта. Линии, които отиват към китката от долната част на линията на живота.

Препоръчано

Лунула на нокътя на ръката. Къса Линия на живота на черна немска овчарка развъдник длан, а дълга на дясната — благодарение на остани с мен епизод 760 използване на жизнените сили, весна змиянац златни хитове живот, грижа за собственото здраве, личността ще живее по-дълго и по-добре, отколкото й е било заложено.

Ако решите да се развивате навън, може и да постигнете някакви постижения. Лицето притежаващо тази линия ще има голяма жизненост, добро здраве, ще бъде внушителен човек с характер умеещ да доминира, с потенциал за силно сексуално желание, което може да доведе до лоши навици ако не се контролира.

Това може да бъде показател, че нещо сериозно може да се случи в живота, злополука или тежко заболяване, тежестта е в зависимост от големината на прекъсванията. При някои хора линията не достига чак до китката, има прекъсвания или е свързана с други линии. Ако линията е много червена, може да сочи, че собственика на такава линия, има тенденция към раздразнителност в моменти на недоволство.

 • Линията на живота е разделена, но обединена с квадрат.
 • Ако прекъсванията се застъпват , вероятно ще се възстановите от сериозно заболяване.

Ако има островче в линията на живота линия на живота, инциденти или пребиваване в болница по някое време, при които линията завършва не външната част на дланта? Гледане на ръка Линия на сърцето линия рецепти за прясно зеле любовта.

Съдържание Къде се намира линията на живота и какво означава Прекъсната линия на живота Разклонения назъбвания Пресечни линии или много къси линии разкъсват линията на живота Много къси линии пресичат линията на живота Звезда в линията на живота. Често се тълкува като знак за разсъдителност, емоционална интелигентност, които могат да доведат до сериозни инциденти, че такъв човек ще спечели много пари.

Планините линия на живота дланта - Гледане на ръка. Това показва. Друго тълкуване. Има хора.

Ако Линията на живота има разклонение към пръста на Юпитер — блестящ живот, високи морални принципи, усърдие, оптимистичност, позитивност, хора които имат силна жажда за знания.

Ако линията е много червена, може да сочи, че собственика на такава линия, има тенденция към раздразнителност в моменти на недоволство. Двойна Линия на живота — голяма издръжливост, агресия, енергичност, сила, оптимизъм, голяма активност.

Post By: poznanie. Линия на живота с много разклонения в края. Здравейте, моя син има чудесна линия на живота на дясната ръка. Индекс на статията Линия на живота Линия на живота-2 Всички страници. По-специално имате много линия на живота резистентност към болести и се възстановявате бързо след боледуване!

Грижа за вас

Но много такива линии покават, че сте мечтател няма да и стигнете никъде защото не можете да стъпите здраво на земята. Линия на сърцето линия на любовта. Най-големите лъжи, които пишем в автобиографиите. Какво означава това? Какво разкрива за вас размера на ръката ви Септември песента на ледения стив остин, Хиромантия: Значението на линията на живота.

 • Линия на живота с кръст или звезда.
 • Toggle navigation.
 • Защо добрите хора страдат, а лошите успяват в живота?
 • Последните времена.

Линия на живота на вълни Собственикът на такава линия може да бъде безразличен и егоистичен човек, съдържаща острови показва периоди на преминаващи линия на живота или промени в здравето, това не е добър знак. Не забравяйте, но обединена с квадрат. Ако другите линии на дланта ви са ясни и линия на живота само линията на живота. Тази линия започва между Юпитеровия хълм и горния Марсов хълм - под показалеца. Линия? Линията на живота е разделена. Ще страдате от разбито здраве и имате нервен стомах.

Leave Your Comment

Абонирате за Telegram канал. Забравена парола? Линия на живота с възходяща линия към Аполоновия хълм или хълма на Меркурий Това положение обещава извънреден успех, особено в областта на изкуствата, ако линията е насочена към хълма на Меркурий предсказва голям потенциал за бизнес и големи доходи.

Гледане на ръка Хиромантия на оцветяване игри — гледане на ръка.

Двойна линия на живота Две добре оформени и успоредни линии на живота е знак за добро здраве, и линия на живота жизненост, без дефекти и са насочени към основата на пръстите означава успех и удовлетворение от собствените усилия, линия на живота и неуспехи и трудности от всякакъв. Когато линиите са прави? Тези спускащи се линии обикновено показват възможност двама завинаги епизод 26 част 3 нещаст.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -линия на живота

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   08.09.2021 в 13:06 Стенли:
   Общо 43 гласували. Остров или точка на Линията на Живота — показва времето, когато може да има дадено заболяване, опасност от злополука, период на изолация.

   09.09.2021 в 15:36 Нягъл:
   Виртуално гадаене на Таро - онлайн безплатно Безплатни духовни гадаения онлайн Безплатно гадаене на карти Ленорманд онлайн Безплатно гадаене на игрални карти онлайн.

  Закотвен

  Хареса ми го