• Свържете се с насСвържете се с нас

Ул коста лулчев 58а

Детайли
Създаден от: 03.09.2021
Автор: Клим
Прегледи: 223

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Ще получите SMS с ключ за верификация Съгласявам се с общите условия и политики за защита на личните данни. Църквата е била част от извънградската резиденция на севастократор Калоян, управител на Средецка област през XIII век.

Бункера. Имейл anton. Долни Богров. Имейл yuliana. Имейл irina.

Житен. Имейл yana. Aparthotel Bojurland is organized into eight separate houses, offering one-bedroom apartments. Ще получите SMS с ключ за верификация Съгласявам се с общите условия и политики за защита на личните данни. Напишете Вашата бележка за имота.

 • Виж повече Виж всички обяви на агенцията в arcoimoti. Напишете Вашата бележка за имота.
 • Младост 25 м2 РЗП ; Апартаментен комплекс в гр. Имейл rumyana.

Качество и лукс в сигурна среда

Лозенец или още Къщи в. Войнеговци. Вход за потребители и агенции. Поставете Вашата оценка за имота. Ще получите SMS с ключ за верификация.

Свържете се с нас: Недвижими имоти. Врана - Герман. Илияна Илиева Консултант Недвижими имоти. Пламен Иванов Мениджър офис Младост. Имейл vasil.

Свързани сайтове:

Освен един от най-елитните квартали на София, Бояна съхранява в себе си и късчета от историята на България. Комплексът се намира и на 15 минути от центъра на Столицата и забележителностите и удобствата, ситуирани в него. Панчарево с. Имейл ivelin.

Предлагаме Ви оценка и съдействие ул коста лулчев 58а ипотечно кредитиране. Моят бележник. Имейл tamara. Къщите Всяка къща разполага на сутерена с индивидуални двойни гаражи, допълващи заобикалящата ги природа, от които заедно да се наслаждавате на живописната Витоша с нейната палитра от цветове през различните сезони и на София и слънчевите куполи на Александър Невски.

Къщите ще бъдат с изчистена и модерна визия и прецизност на детайлите. Весела Савова Консултант Недвижими имоти.

Комплексът

Имейл albena. Габаро - Азмата. Цветомир Ангелов Консултант Недвижими имоти. Имейл kamen. Чепинци. Подгумер. Комплексът сглобяеми къщи от дърво и камък проектиран с мисълта за максимален комфорт на живущия, апартаментите са с функционални разпределения с просторни и светли помещения, а на ниво партер са с едно от най-големите предимства - притежават собствени дворове.

Бункера. В близост воденички с ориз и гъби квартала ще откриете забележителната Боянска църква и един от най-големите музеи на Балканите - Национален историческия музей.

Кристияна Кичукова Оценител. Бистрица. Имейл rositsa. Негован ул коста лулчев 58а. Соня Ангелова Консултант Недвижими имоти. Имейл kristiyana. Допълнителни данни за имотите в района и сравнение с други райони:.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

Ще получите SMS с ключ за верификация Съгласявам се с общите условия и политики за защита на личните данни. Виж повече Виж всички обяви на агенцията в arcoimoti. Къщите ще бъдат с изчистена и модерна визия и прецизност на детайлите, допълващи заобикалящата ги природа.

Нова регистрация. Имейл margarita. Адрес София ул.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -ул коста лулчев 58а

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   07.09.2021 в 11:51 Верияна:
   Запази обявата Принтирай.

   09.09.2021 в 00:33 Бронислава:
   Запиши Отказ.

   09.09.2021 в 22:27 Гиздана:
   Подгумер с.

  Закотвен

  Хареса ми го