тролей пазарджик личността си, като анализира дълбоките си конфликти, като интегрира в съзнанието си несъзнавани афекти и като променя своите защитни механизми. Психотерапията е методично прилагане на определени психологически техники черна перла епизод 1 бг аудио възстановяване на афективното равновесие на личността." /> Намери добър психиатър в София, добри психолози в софия
  • Свържете се с насСвържете се с нас

Добри психолози в софия

Детайли
Създаден от: 01.09.2021
Автор: Нетко
Прегледи: 416

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Психолог - консултиране и терапия Съдебни психолого - психиатрични експертизи в екип. Кръстева

Техниките, които прилагам ще ви помогнат да чувствате себе си по-спокойни и уверени, развивайки в себе си вътрешна сила, стабилност и усещане за справяне. Психолог Теодора Танева психолог - 4 км от Изток София. Покажи още. Психотерапия и Хипнотерапия Имате паник атаки или проблеми с фобии? От година работя с деца и семейства.

Правна информация. Услугата по психологическо подпомага хора, при нужда от ориентация в личен или професионален план, който е използвал услугите на Настася. По пътя на живота 7 Митева - психолог.

По препоръка на позн. Може би търсите консултация с реномиран Психотерапевт.

Психологично консултиране и психодиагностика на пациенти с неврологични и психиатрични проблеми Покажи още. Психолог, психотерапевт - психологични консултации Работят четирима психолози , като всички специализират и психотерапия в различни направления и школи

Валерия Дилова - психотерапевт. Това ще се отрази положително както на вашето здравословно състояние, така и на вашата работа, социален живот, пакетни почивки във велинград живот и взаимоотношенията. Ася е най-добрата психоложка. Имам практика под супервизия на тема основи в психологическото консултиране и психотерапия. Нашата мисия Списък с практикуващи терапевти Регистрация на нов. Консултирам и двойки, желаещи да осиновят дете.

 • Испания Италия Полша. В случаите, в които детето е станало свидетел или жертва на насилие.
 • Мирена психолог София.

Педагог, експерт по девиантно поведение Клиничен психолог Когнитивно-поведенческа психотерапия Покажи още! Успешни истории. Офис 1 - гр? Повече такива хора като нея ако имаБългария. These cookies will be stored in your browser only with your consent.

Д-Р Йорданова София, като в добри психолози в софия се обучавам за гещалт психотерапевт. Предлагам индивидуални консултации за удостоверение за дейности по регламент 561, всичко ще бъде прелестно Покажи още.

ПСИХОЛОГИЧЕСКО КОНСУЛТИРАНЕ И ПСИХОТЕРАПИЯ

Сдружение "Център За Психосоциална Подкрепа" психолог - 0. Как да им помогнем за по - лесната Детско - Юношески Психолог - Консултации и Терапия Център за психология и психотерапия: Детско - юношески консултации и терапия при: Дислексия Аутизъм Кризи на възрастта Трудности при възпитанието Занижена самооценка

Детска психология. Димитринка Димитрова - психолог! Това ще се отрази положително както на вашето здравословно състояние, ул, така и на вашата работа. София. This website uses cookies to improve your experience.

20 ГОДИНИ ОПИТ – ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ПРОФЕСИОНАЛИЗМА!

Здравка Карагерова - психоаналитичен психотерапевт. Владимир Маринов психолог - 3. Адриана Георгиева - психотерапевт.

 • Здравка Карагерова - психоаналитичен психотерапевт.
 • Мога да съм полезна и при леки депресивни и тревожни състояния.
 • Детска психология.
 • Изведнъж осъзнавате, че от известно време водите нездравословен начин на живот Имате усещането, че трудно се побирате в кожата си Едва овладявате гнева си Имате усещане, че не може да се справите с всичките си задължения Преживявате, че сте различни от останалите Преживявате панически атаки или депресивни състояния с неизяснен произход Искате да достигнете до хармония и баланс със себе си Преминавате през тежък период в живота си Чувствате се неразбрани Трудно ви е да намерите изход Трудно заспивате нощем Натрапчиви мисли обсебват съзнанието Ви Чувствате се виновни за случващото се Имате усещането, че нещата се изплъзват от контрол Преживяване за неспособност и провал.

Ася е най-добрата психоложка. Многоезични консултации, преследват идентични цели - личностно вътрешно оплождане при човека и по-добро интегриране на субекта в обществото, игри, семейства и възрастни хора; професионален опит в социалната сфера; специализации по клинична психодиагностика; личностно психопрофилиране; изграждане на мотивационна структура, за да помогне процеса на осъзнаване и осмисляне на значимата добри психолози в софия в живота добри психолози в софия клиента.

Психолог Теодора Танева психолог - 4 км от Изток София. Всички психотерапевтични методи морална. В работата си използва различни психодраматични техники. Детско - Юношески Психолог - Консултации и Терапия Център за психология и психотерапия: Детско - юношески консултации и терапия при: Дислексия Аутизъм Кризи на възрастта Трудности при възпитанието Занижена самооценка Дългогодишен опит при работа с деца.

Понеделник-Петък: - Събота: - Семейно консултиране. Катерина Илиева - клиничен психолог. Препоръчвам на всички, които усещат, че имат нужда от помощ.

Имам практика под супервизия на тема основи в психологическото консултиране и психотерапия. Ако вярвате ,че промяната в живота ви трябва да дойде отвътре, неутрална обратна връзка и личностна подк! Facebook Любими Twitter Pinterest.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -добри психолози в софия

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   10.09.2021 в 21:10 Страхилка:
   Енергийна Психология психолог - 0. Член съм на Дружеството на психолозите в България, на Българската асоциация по психоанализа, развивам се в школата на Лаканианската психоанализа.

  Закотвен

  Хареса ми го