• Свържете се с насСвържете се с нас

Пътя на честта еп 36

Детайли
Създаден от: 01.09.2021
Автор: Ринита
Прегледи: 718

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Любов Логика Отмъщение - еп. Един ден, д-р Стефанов, полицай Николов и Дичо отиват да видят Начо. Игра на съдбата 8 еп.

Синът му Богомил разбира, че той е бил бутнат и започва да търси сведения в полицията. Заобичах актьорите и играта им, много са и забавни на моменти. First air date Sep. Любимият ми сериал! Здраве и късмет. Още веднъж : благодарностите са за вас, а удоволствието за нас, почитателите на този сериал!.

Anna Manikatova ответила Нели. Tzena Milcheva. Полицията арестува Бонка, Димитър и Страхил. Бонка взема крайно решение- да отрови Начо с татул. Много добра серия,ведро детски пижами за момче летни за отскок,борбата между Чънар и Озан в друго измерение,Чала красива и нещастна You can read our Cookie Policy here.

Съдържание

Училищен патрул 9 еп. Киро Християнина, още от самото си запознаване с Жаки е силно влюбен в нея. Епизод 7 Sep. Симеон е съкрушен. Blagovest Blagoev.

  • Те са ужасени.
  • Епизод 27 Oct. Епизод 10 Sep.

Anna Manikatova ответила Нели. Тя приема. Благодаря ви много момичета. Рецепта за любов - еп. Lenta Films. Епизод 4 Sep.

Сезони и епизоди

Кера, заедно с Люба тайно проникват в счетоводството на холдинга и откриват доказателства, че съдружникът на Калоян—Камен е присвоявал средства от общата каса на холдинга. Той не издържа, че адвоката му Симеон също има такива чувства, и една нощ, го извиква на парти в дома си.

Там измамен от компаньонки и наркотици, Симеон приема свръхдоза и умира. Кера отказва да приеме предложението му.

На път за село, Кера се засича с Бул инс маркиране работно време. Нова ТВ. Забранената ябълка еп. През нощта Начо издъхва в болницата. Anelia Kotova. Това беше прекрасен сериял спрекрасни артисти.

Чукурова и за мен е фаворит последните 3 години.

Нова телевизия. Нели Михова ответила 4 ответа. Епизод 26 Oct. Епизод 2 Sep. Епизод 27 Oct.

  • Silvia Petkova.
  • Киро предлага брак на Жаки.
  • Брат му заминава защото е влюбен в нея ,все по интересно ще бъде.
  • С нетърпение чакам да стане време за новия епизод!

Анна Петрова. Iva Daneva. Aleksandar Spirov. Антонина Калчева. Синът му Богомил разбира, че той е бил бутнат и започва да търси сведения в полицията. Епизод 6 Sep. Елена Иванова [1].

Търсейки спасение от семейството на мъжа си, Кера заминава със сина си за София. Много добра серия,ведро настроение,интриги за отскок,борбата между Чънар и Озан в друго измерение,Чала красива и нещастна Той е приет по спешност в болница.

Lyubomir Petkashev. Любимият ми сериал. Училищен патрул 10 еп. Цветанка Митова.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
  1. Основен-
  2. -пътя на честта еп 36

Оставете отзивите си

Добавете коментар

    0