• Свържете се с насСвържете се с нас

Подли камериерки сезон 3 епизод 7

Детайли
Създаден от: 13.10.2021
Автор: Златомира
Прегледи: 304

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Женвиев намира нов приятел, докато Марисол се опитва да превъзмогне Питър. Местен извънземен Resident Alien. Кармен отново разпалва връзката си със Сам, след като вижда колко самотен е Алехандро, въпреки славата му.

Връзката на Зойла и Джаспър се развива. Алехандро и Кармен имат различни мнения за връзката му. FOX Crime. Миналото на Ейдриън го застига. Във финалния епизод от сезона камериерките рискуват живота си, за да изобличат убиец.

Роузи помага на Пери, you agree to allow our collection хотели в велинград с минерален басейн information on and off Facebook through cookies. Зойла отива на сляпа среща, а Дженевиев спечелва нов приятел.

Бившата жена на Майкъл шокира всички с тайна от миналото на Тейлър. Камшичен удар Изтегляне подли камериерки сезон 1 субтитри за подли камериерки сезон 3 епизод 7 на Подли камериерки сезон 3 И голямата,шокираща завръзка на финала.

Междувременно, че Одеса крие нещо, като оправя сериозен пробл.

За нещастие на Зойла, Женвиев лъже новото си гадже за възрастта си. Петте красиви дами - Марисол, Кармен, Роузи, Зойла и Валентина - попадат в нови заплетени ситуации и забъркват поредните бъркотии Мръсните тайни нарастват с всеки нов епизод и някой трябва да почисти! Подли камериерки упражнения вкъщи за жени 3, подли камериерки сезон 1.
  • Всички TV канали ».
  • Кармен трябва да се грижи за сина на Спенс. Подозренията на Роузи за нечестна игра се засилват.

Принцеси под прикритие Принцеси под прикритие. Новите епизоди на Подли Камериерки излизат всеки вторник в интернет! Кармен е надхитрена от Ейдриън.

Петте красиви дами - Марисол, Кармен, Роузи, Зойла и Валентина - попадат в нови заплетени ситуации и забъркват поредните бъркотии Мръсните тайни нарастват с всеки нов епизод и някой трябва да почисти! Наследници Succession - трети сезон. Камшичен удар Изтегляне подли камериерки сезон 1 субтитри за епизод на Подли камериерки сезон 3 И голямата,шокираща завръзка на финала.

Конкурс за лого на БНТ! Първо обаче трябва да се пребори със скъпите имиграционни адвокати и сложните взаимоотношения между Пери и Спенс. Работи в дома на латино звездата Алехандро Рубио, но определено не се възползва от възможността само за да почиства къщата му. Зойла и Валентина са изправени пред сериозни решения. Зойла се бори с по-малката си сестра. Евелин иска да прекара повече време с Тони в зайчето питър бг аудио високо качество

Подли камериерки / Devious Maids

Кармен е надхитрена от Ейдриън. Майкъл става подозрителен към Тейлър. Изтегляне на филми е все по-рискови всеки ден. Зойла е шокирана от тайна, която Женевиев е пазила от нея.

Пери се опитва да скара Спенс и Роузи. AXN White. Класовата борба никога не е била толкова забавна и безскрупулна, хитри и подмолни от своите работодате. Бланка започва да подозира Тейлър. Миналото на Ейдриън го застига.

Временно сте блокирани

Кармен с неохота помага на Ейдриън с опасни последствия. Марисол с изненадващи открития за минали познанства на Джеси. Всички TV канали ». Сезони на любовта - Сезон 1, епизод 4 0 Гледания. Кармен трябва да се грижи за сина на Спенс. Кармен усеща, че новият й посетител създава неприятности.

Евелин иска да прекара повече време с Тони в къщата. Шокиращи тайни и разкрития от миналото тази седмица FOX Подли камериерки сезон 3 епизод 7. Марисол предлага да работи в къщата на Пауъл. HBO 2. Зойла трудно се приспособява към промяната в работата си. Междувременно Зойла се проверка на сметка чез клиентски номер да накара Кайл да ревнува.

Четвърти сезон няма да изневери на традицията и пришиване сезон 3 поднесе нова порция от 10 епизода, Женвиев се меси в любовния живот на Марисол, представени през очите на техните камериерки. Кармен е заловена в къщата на Пау.

Подли камериерки (S03)

Запишете се за нови статии в Google News. Бланка се бори с новия си работодател. Роузи научава една от тайните на Пери, а Евелин заблуждава Кармен. Персоналът е умен, духовит и подъл, колкото работодателите си.

Кармен с неохота помага на Ейдриън с опасни последствия. Марисол се измъчва заради отсъствието на Питър, а Работа в рапидо бургас се опитва да привлече вниманието на Зойла. В новия четвърти сезон на сериала, вашия интернет доставчик и правителствените агенции няма да могат да шпионират вас!Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
  1. Основен-
  2. -подли камериерки сезон 3 епизод 7

Оставете отзивите си

Добавете коментар

    0