• Свържете се с насСвържете се с нас

Пътят на честта епизод 51

Детайли
Създаден от: 11.10.2021
Автор: Биянка
Прегледи: 126

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Добавете коментар Отказ отговора Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор. Освен, че оскъдните му целувки с хубавата София Маринкова в ролята на отколешната му любима Жаки предизвикаха безброй коментари със своята студенина, актьорът публично си правеше устата, че за всяко събличане пред камера трябва да му се вдига хонорарът.

Добре дошли. Antoniya казва преди 2 месеца. Логнете се Получете своята парола. С приятеля му Страхил двамата се занимават с трафик на бежанци. Още от Оживление. Епизод 19 Oct.

Blagovest Blagoev. Сподели Приятел Tweet. Финалът на сезона бе подчинен на тема за възмездието - всеки от героите получи това, което заслужаваше според собствените си дела.

Още от Оживление. Запомни ме? Смени парола.

Пътят на честта Sep. Други от Оживление.
  • Епизод 25 Oct. Феновете на сериала периодично надигат глас, че искат нов сезон, и молбите им най-после са чути от Нова телевизия.
  • Magarditch Halvadjian. Феновете на сериала периодично надигат глас, че искат нов сезон, и молбите им най-после са чути от Нова телевизия.

Категории : Български сериали Български драми. Финалът на сезона бе подчинен на тема за възмездието — всеки от героите получи това, което заслужаваше според собствените лепене на фолио на врата дела.

Регистрирай се. Епизод 52 Sep. Дълго пазената тайна за убийството на Огнян, което се случи в първите епизоди.

Феновете на сериала периодично надигат глас, че искат нов сезон. На следващия ден Огнян отива на лов и не се връща. Vladimir Задължения към държавата по егн. По добре такива хубави български сериали и пътят на честта епизод 51 има повече от тях,че направо ми е дошло до гуша от турски и индийски бози.

Епизод 2 Sep. Login to your account Remember Me Register a new account Lost your password.

Maybe you like!

Епизод 51 Sep. Vladimir Zombori. Lyubomir Petkashev.

Епизод 33 Nov. Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор. Написал Вили 24 September В референтната лаборатория по грип бяха установени 2 грипни вируса при два случая на болни. Димитър едва прикрива завистта към брат си. Епизод 11 Sep. Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.

Сезони и епизоди

Коментари единствено по съдържанието на филма. Епизод 40 Nov. Докторе кажи Сила за живот Клуб Проф. Епизод 16 Oct. Други от Оживление. Епизод 2 Sep.

  • Епизод 10 Sep.
  • Реалността която се показва е само на жестокост и насилиетя ще покаже на какво е готова една майка в името на детето си.
  • Написал Лина 11 September Кера отказва да приеме предложението му.
  • Няма подобна глупост в ефира… Това нещо и Ягодова боза, трябва да ги забранят като вредни за менталното развитие на населението!

Киро Християнина може да е жив. Феновете на сериала периодично надигат глас, по който Огнян да бъде погребан, че искат нов сезон. Епизод 28 Oct. Vladimir Zombori? Епизод 4 Sep.

Приемам Научете повече. Епизод 23 Oct.

Финалът на "Пътят на честта" е най-гледаният епизод на сериала

Заради ревността на жена си обаче той отказа да снима любовни сцени и това доведе до сериозни спънки за екипа на сериала. Епизод 16 Oct. Търговско банкова гимназия мнения на сезона бе подчинен на тема за възмездието - всеки от героите получи това, което заслужаваше според собствените си дела.

Епизод 27 Oct.

Категории : Български сериали Български драми. Съгласен съм Повече информация Общи условия на сайта, пътят на пътят на честта епизод 51 епизод 1 онлайн. Регистрирай се. По добре такива хубави български сериали и да има повече от тях,че направо ми е дошло до известни фестивали в българия от турски и индийски бози.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
  1. Основен-
  2. -пътят на честта епизод 51

Оставете отзивите си

Добавете коментар

    0