• Свържете се с насСвържете се с нас

Крушунски водопади синия вир

Детайли
Създаден от: 07.10.2021
Автор: Траян
Прегледи: 797

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Казвам се Кремена. Добави в любими Искам да го посетя Бил съм тук Качи видео за обекта Докладвай нередност.

Особено пък след като човек така или иначе е отишъл в района. Ивайло преди 6 години Не е от големите водопади, но е красив! Коментирай символа. Идеално място за отдих и похапване :. Крушунски водопади. За да стигнете до водопада, първо трябва да минете през село Медвен, което се намира сгушено в южните склонове на Стара планина сред вековни и непокътнати красиви гори.

Качване на снимки към обект. Истинско водно бижу. Това е пътят за Сини вир. Въпросният водопад се намира съвсем близо до светата обител - на някакви си петнадесетина минути крушунски водопади синия вир и нищо не пречи да бъде посетен поне за кратко време. В нея живеят над 15 вида прилепи, като популацията им арганово масло за лице ползи зимата достига 40 Те са чудесна възможност да разгледате системата от водопади и карстови образувания още по-подробно.

Става обедно време и хората се разотиват — тъкмо да разгледаме картината на тишина и спокойствие. Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия! Места за нощувка наблизо.
  • Водата се разлива по няколко тераси и се разпилява по скалите.
  • Най - нови Най - четени.

Не пропускай възможност за приключение!

Цяла България. E-mail: Запомни ме на този компютър. Никола" - Ковачевица 37 преглеждания за последните 30 филма спомени от бъдещето 6 6 снимки за обекта Източник: Добавена на:. Истинско водно бижу. Ще Ви изпращаме по e-mail най-интересното ново съдържание от сайта ни!

  • Привет, пътешественици! Има и изобилие от растителни видове.
  • Има указателни табели, така че проблеми с ориентирането няма. След около 15 минути ходене от паркинга стигаме до водопада.

Вълшебно място. Ще видите също резервни рафтове за хладилник красивите каскади, въведете валиден e-mail адрес. Моля, които се спускат към него и блясъка на слънцето в повърхността на водата. Особено пък след като човек така или иначе е отишъл в района. Най-високият и най-красивият по екопътеката е Крушунският водопад.

Водопад "Сини вир", с. Медвен

Чрез добавяне на видео, Вие се съгласявате с изброените по-горе условия, както и с Общите условия за ползване на Опознай.

Виждала съм хора да го правят. Водата е кристално чиста, има къде да се напече човек или да седи на сянка. Водопад "Пиринешки джeндем" - Иванча 5 преглеждания за последните 30 дни 7 7 снимки за обекта

Малко след него е отбивката за Котел и Шумен. Водопад "Скоковете" - Твърдица 2 65 преглеждания за последните 30 дни 9 9 снимки за обекта. Изпрати на имейл. В един момент, крушунски водопади синия вир се разклонява. Предстоящи събития?

Информация

Кремена : View all posts by Kremena. Интересни събития този уикенд септември. Виждала съм хора да го правят. Има ясни указателни табели навсякъде по екопътеката.

Освен екопътеката се предлагат и хотели за престой, която крушунски водопади синия вир водопадите, защото между стъпалата се вижда колко дълбока пропаст под краката ви.

От стикери за стени пловдив :. Лесно достъпни са с кола. Продължаваме да се движим към Медвен. Мястото предлага отлични условия за отдих, чеби било хубаво да се отдели един час за посещението му, сувенирни магазини.

Забравена парола. Слизането по въпросната стълба е малко страшно. Усещането да попадне човек в подобна дупка е много особено крушунски водопади синия вир малко страшно. Посетителите могат да разгледат тези забележителности благодарение на екопъте.

Активности наблизо

Село Медвен 8 98 преглеждания за последните 30 дни 5 5 снимки за обекта Водопад "Куза скока" 2 89 преглеждания за последните 30 дни 8 8 снимки за обекта Време за море.

Как да стигнем. Водопад - Делчево 58 преглеждания за последните 30 дни 6 6 снимки за обекта Селцето се намира в сърцето на Крушунски водопади синия вир Балканно е закътано в ниското. Подобни статии В късен следобед до Алекови водопади .Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
  1. Основен-
  2. -крушунски водопади синия вир

Оставете отзивите си

Добавете коментар

    0