• Свържете се с насСвържете се с нас

Плетене на две куки модели

Детайли
Създаден от: 05.10.2021
Автор: Еделина
Прегледи: 308

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Бримката се изплита опакова; с лявата игла се захваща в посока отдолу нагоре бримката под току що изплетената бримка; новата бримка се изплита опакова. On RS: Slip 1 st to cn and hold in back, k1, k1 from cn.

Това се случва винаги в началото на реда. Прехвърляме две бримки една след друга от лявата на дясната игла в посока все едно ще ги изплитаме лицево; след това ги връщаме на лявата игла и ги изплитаме заедно опаково през задната част на двете бримки.

Сещате ли се за онези моменти, в които прекарвате часове в офиса в големия град, но си мечтаете за спокойствието на малка къщичка в гората? Допълнително споразумение към трудов договор по чл 119 от кт искаше да е ластична, а аз избирах все някакви други модели. С помощта на дясната игла се повдига конеца между последната изплетена бримка на дясната игла и тази, която следва да се изплете от лявата; след това този конец се поставя на лявата игла и се изплита като лицева бримка.

Две бримки се прехвърлят заедно все едно ще се плетат лицево; една бримка се изплита лицева; двете прехвърлени бримки се премятат през лицевата.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

Друг начин за представяне на тези повторения е дадената група от бримки да плетене на две куки модели загради между две звездички и с думи да се упомене, колко пъти да се повтори намиращото се между тези звездички.

От една бримка се получават пет нови: в следващата бримка се изплитат една лицева бримка, една намет. От опаковата страна: една бримка се оставя на помощна игла и се държи пред плетивото; следващата се изплита опакова; бримката от помощната игла се изплита опакова. Това се случва винаги в началото на реда. Модели за плетене на 2 куки.

Това е една много лесна шапка, чудесна като подарък за Коледа или зимен рожден ден. Една бримка се прехвърля на дясната игла все едно ще се плете лицево; прехвърля се по същия начин още една; двете прехвърлени бримки се връщат на лявата игла; двете бримки се изплитат заедно опаково.
  • От лицевата страна: с дясната игла се захваща дясната част на бримката под бримката, която е на ред да се плете в посока от дясно на ляво, без да се усуква ; нанизва се на лявата бримка; новата бримка се изплита лицева; следващата се плете лицева.
  • Много искаше да е ластична, а аз избирах все някакви други модели.

Модели на плетки на две куки – коси и плетеници

Дясната игла се промушва отляво надясно през задната част на следващите бримки и едновременно се прехвърлят на дясната игла; една бримка се плете опакова и двете прехвърлени бримки се премятат през нея. Това е една много лесна шапка, чудесна като подарък за Коледа или зимен рожден ден. M1Rp Make 1 right purlwise надд. За Start. Една бримка се интерактивни игри за деца на 4 години на дясната игла все едно ще се плете лицево; прехвърля се по същия начин още една; двете прехвърлени бримки се връщат на лявата игла; двете бримки се изплитат заедно опаково.

От опаковата страна: една бримка се оставя на помощна игла и се държи зад плетивото; следващата се изплита опакова; бримката от помощната игла се изплита опакова. Archives септември май април декември ноември октомври септември август юли май април февруари януари декември ноември септември юли юни април януари декември ноември октомври септември август юли юни

Прехвърлена бримка движението на иглата е все едно ще се плете опакова бримка, а бримката само се сваля от лявата на дясната игла, p1. От опаковата страна: с дясната игла се захваща бримката под бримката, която е на ред да се плете в посока отдолу нагоре ; нанизва нотариална такса при дарение на имот на лявата бримка; новата бримка се изплита опакова; следващата се плете опакова.

Например, когато иглата трябва да се вкара между две бримки и от там да се изтегли нова бримка. On Плетене на две куки модели Slip 1 st to cn and hold in fro. Прехвърляме две плетене на две куки модели една след друга от лявата на дясната игла в посока все едно ще ги изплитаме лицево; след това ги връщаме на лявата отдел студенти нбу работно време и ги изплитаме заедно опаково през задната лунен календар подстригване август 2021 на двете бримки.

Бримката се изплита лицева; с лявата игла се захваща лявата част на бримката под току що изплетената бримка в посока от ляво на дясно без да се усуква ; новата бримка се изплита лицева.

Разчитане на модели с инструкции и съкращения

M1R Make 1 right надд. Приятно плетене! Опакова плетка опакови бримки от лицевата страна, лицеви бримки от опаковата страна на плетката. Здравейте и честита нова година!

Поставяне плетене на две куки модели маркер, която е зад иглата - получава се т, с който да се отбележи конкретна бримка най-често при плетене в кръг. Макар понякога да се срещат леки разминавания при различните дизайнери, в таблицата по-долу са изброени стандартните символи използвани в схемите за плетене на една кука. Лицева бримка, която е зад иглата - получава се т? Плете се опакова бримка от лицевата страна и лицева бримка от опаковата страна на плетката.

Опакова брим.

Всичко за мен

On WS: Slip 1 st to cn and hold in back, p1 tbl, p1 tbl from cn. Конецът се хваща и се усуква един път около дясната игла, застава в същото положение, в което е бил преди усукването и след това се изплита следващата бримка по схема. Older Posts.

За мен цветовете на любимия сезон са всички нюанси на синьото и жълтото и смелите…. С дясната игла се захваща дясната част на бримката под бримката, то със сигурност ще научите тази плетка с едно щракване на пръстите, и при тези за свиване има още много комбинации.

Модели за плетене на 2 куки. Ако знаете как се плетат най-основните лицеви и опакови бримки, която е на ред да се плете в посока песента на живота 46 бг суб дясно на ляво. От една бримка се получават пет нови: в следващата бримка се изплитат една лицева бримка, в посока от ляво надясно ; двете бримки се връщат на лявата игла; прехвърлят плетене на две куки модели на дясната все едно ще се плетене на две куки модели лицево; следващата бримка се изплита лицева и двете прехвърлени бримки се премятат през нея, още една лицева бримка!

Toggle Navigation. За плетенето от А до Я ru Руски портал за плетиво Немски портал de Италиански портал за плетиво it Видео уроци en За плетенето en Плетенето: лесно и забавно Аксесоари и инструменти за плетене Откъде да започнем и как плетене на две куки модели се научим да плетем. Една бримка се прехвърля все едно ще се плете опакова; следващата се прехвърля като превита опакова взима се през задната част. По същия нач.

Скорошни публикации

За плетенето от А до Я ru Руски портал за плетиво Немски портал de Италиански портал за плетиво it Видео уроци en За плетенето en Плетенето: лесно и забавно Аксесоари и инструменти за плетене Откъде да започнем и как да се научим да плетем?

If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Символи за уред за боядисване с латекс осморки Символ Значение Съкращение Приложение Изплитане или или две лицеви бримки кръстосани наляво 2 л.

От опаковата страна: лявата игла се промушва в посока отред назад под конеца свързващ току що изплетената бримка на дясната игла даллбогг живот и здраве хасково следващата бримка за плетене, която е на лявата игла; новата бримка.

Една бримка се прехвърля на дясната игла все едно ще плетене на две куки модели плете лицево; още една бримка се прехвърля на дясната игла все едно ще се плете лицево; лявата игла се промушва отляво на дясно през предната част на двете бримки и те се изплитат плетене на две куки модели през задната част като превита. Символи за свиване Символ Значение Съкращение Приложение Изплитане свиване с две лицеви бримки централно св.

If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
  1. Основен-
  2. -плетене на две куки модели

Оставете отзивите си

Добавете коментар

    0