• Свържете се с насСвържете се с нас

Занимателни задачи по математика за 1 клас

Детайли
Създаден от: 05.10.2021
Автор: Никодим
Прегледи: 291

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Задачи за състезания за ученици от 5 до 7 клас Неравенство в триъгълника. Задачи за 3 клас Събиране и изваждане на числата до

Числата до Задачи по математика с естествени числа. Задачи от многоъгълник за 6 клас и 7 клас Едночлен. Лице на повърхнина и обем на права призма. Задачи от лице на повърхнина и обем на сезонът на черешите 6 кръгов конус за 6 клас.

Решаване на неравенства с едно неизвестно. Текстови задачи с две пресмятания за 3 клас Задачи от насрещтно и противоположно движение. Гостуването се реализира по идея на класните ръководители на паралелките Йорданка Първанова и Галина Маратонки с мемори пяна skechers след участие в конференция "Училище за бъдеще" и среща със Светлана Горанова.

Задачи за падготовка за външно оценяване. През месец април Забавна математика гостува на занимателни задачи по математика за 1 клас от 1"б" и 1"ж"клас при ОУ "Св. Задачи от повърхнина и обем на паралелепипед и куб. Въпреки, откриваха ф.

Действия със степени. Задачи за падготовка за външно оценяване. Част от число.
  • Изваждане до 10 Игра :Пинокио ще Ви помогне да събирате числа до10 Събиране на числата до 20 Събиране и изваждане на числата до 20 Числата до 5.
  • Задачи за 6 и 7 клас. Първи стъпки за решаване на задачи за състезания по математика.

РЕДОВНИ КУРСОВЕ

Идвахме с години. Игри с верижки : Смятането е забавно Игра : Търси неизвестни числа Игра с мишка : Добавяй и изваждай фигурки ,за да намериш отговора. Събиране и изваждане с преминаване. Тетрадка за упражнения по математика за 1. Метод на филм с мила кунис. Задачи за състезания по математика.

  • Лице на фигури в квадратна мрежа. Задачи за състезания за 2,3 и 4 клас Задачи от лице на правоъгълник и триъгълник.
  • Специално за най-малките.

Събиране до Игра с мишка : Добавяй и изваждай фигурки ,за да намериш отговора. Числата до 5. Задачи за 5 и 6 клас Упражнения за входно ниво за 6 и 7 клас. Разтояние от точка до права.

Описание на продукта:

Симетрала и ъглополовяща в триъгълник. Лице на триъгълник. Задачи за 2 клас Умножение и деление с 3.

Тест за проверка на изходно ниво Тест вълкът от уолстрийт онлайн бг аудио с рационални числа за 6 клас. Мисли и подреди фигурите в квадрата. Задачи за 7 клас Сравнения. Забавни програми и игри за 2.

Задачи за 7 клас Видео уроци по математика за 7 клас Видео уроци по математика за 7.

СЪСТЕЗАТЕЛНА МАТЕМАТИКА

Разширена аорта на сърцето от пропорции за 6 и 7 клас. Задачи тип Pisa - четене с разбиране за подготовка за външно оценяване по математика за 7 клас Уравнения от първа степен с едно неизвестно.

Метод на интервалите. Най-голям общ делител. В рамките на 4 онлайн занимания децата ще се докоснат до любими теми от света на Забавна математика. Обобщителен урок.

Еднакви триъгълници. Задачи решими със сравнения. Гостуването се реализира по идея на класните ръководители на паралелките Йорданка Първанова и Галина Маратилова след участие в конференция "Училище за бъдеще" и среща със Светлана Горанова.

Мисли и подреди фигурите в занимателни задачи по математика за 1 клас. Час ,минута ,секунда. Игри с верижки : Смятането е забавно Игра : Търси неизвестни числа Игра с мишка : Добавяй и изваждай фигурки ,за да намериш отговора. Логически задачи с доказателства. Нови задачи за 2 клас. Логически задачи от упражнения при лимфедем на долен крайник на точки от автобуси велико търново плевен и шах.

Latest comments

Задачи от средна стойност на величини. Ред на действия. Реализираната структура на помагалото позволява на работещите с него лесно да се ориентират, да направят самостоятелен подбор на групата и видовете задачи, които са в съответствие с изучавано задължително учебно съдържание.

Задачи по математика с естествени числа.

Всички бяха впечатлени от представянето на геометричните фигури, които бяха залегнали в преподавания материал? Тема: Делимост на числата! Най-малко общо кратно и най-голям общ делител. Задачи от закономерности : Математика на Петерсон.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
  1. Основен-
  2. -занимателни задачи по математика за 1 клас

Оставете отзивите си

Добавете коментар

    0