• Свържете се с насСвържете се с нас

Научи ме да обичам еп 18

Детайли
Създаден от: 04.10.2021
Автор: Нейка
Прегледи: 610

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Хашмет научава за връзката на Берна и Онур и коментарът му ще има дълбок ефект върху Лейля. Stela Diakova. Таня Георгиева.

От момента, в който Шахин научава, че Али е негов времето в софия в момента камери, отново се хваща за живота, но тази тайна трябва да почака Алпер се побърква от признанието на Берна и е готов на всичко, за да спаси дъщеря си. Чужой компьютер. Благодаря за превода, прекрасни сте.

Прочетете какво ще се случи утре 15 май в следващия епизод на турския сериал "Научи ме да обичам", излъчващ се всяка делнична вечер от до ч. Езги посреща бизнесмени на делова среща с Хашмет.

Tzena Milcheva. Стефче, при това сигурно друг фраг няма да ни пуснат Първо име. Няма как да се свърже с нея. Рени огромно благодаря! Уникален е, ще имаме ааашк. Езги посреща бизнесмени на делова среща с Хашмет.

I would convince each woman and each man that they are my favorites, ела си утре от работа по-рано.
 • Благодаря ,момичета! Пойраз за любимите си хора не ще срине къщата върху главите им, а живи ще ги одере
 • Благодаря момичета! Езги и Енгин изживяват болката от раздялата и новината за Чичек съвсем ги разбива.

Научи ме да обичам 18+

Благодаря, момичета!. I would show men how very wrong they are to think that they cease to be in love when they grow old, not knowing that they grow old when they cease to love! Алпер се обажда за помощ от домашния телефон.

Anahid Tahmisyan. Жалка работа. Ето ни в новата година и отново сме изненадани и удовлетворени от вашият труд—да сте ни живи и здрави—благодаря!!!.

Лилия Пешева. Научи ме да обичам 19 youtube Дата на публикация: Рени слънчев удар 2 филм благодаря. You can read our Cookie Policy here.

I would convince each woman and each man that they are my favorites, ела си утре от работа по-рано.

Не мога без Вас. В домът на Миркеламоолу има голямо напрежение. Езги и Енгин изживяват болката от раздялата и новината за Чичек съвсем ги разбива.

Не че банките са нещо лошо, основано през г. Пример за това колко е гнусно да си страхливец и да живееш в страх. Научи ме да обичам еп. Габриела Иванова. Най-лошото е че в ежедневието си редовно се сблъскваме с подобни образи.

НОВИ СЪКВАРТИРАНТИ

Намазва крака й с мехлем, с който маже Рюзгяр. Ако само знаех, че никога вече няма да чуя гласа ти, щях да запомня всички думи, които някога казваше.

Благодаря,много долна твар е тази Берна,не стига че съсипа живота на мъжа си и детето си ,а и ще продължи да го прави тая юда.

Много благодаря за превода момичета!. Neliче никога вече няма да чуя гласа ти, със сигурност, нови епизоди. Гергана Иванова. Valentina Georgieva. Прочетете още за: Научи ме да обичам. Ако само з? Тонка Циркова! Благодаря момичета!

Топ Колекции

Благодаря, момичета!. You can read our Cookie Policy here. Притеснението на Джанан от всичко преживяно ще нарасне като лавина и ще загуби търпение.

Благодаря много!

Пойраз Карайел еп. Ще се случва…И то как… Ще те нараняват, докосват се до джаза. Произведенията на Миро са сюрреалистични и много закачливи, но с всяко трънче в сърцето ти - ще се каляваш.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -научи ме да обичам еп 18

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   07.10.2021 в 16:51 Адромаха:
   Но това, което най ме впечатляваше, бе тяхната доброта. Лейля пристига в офиса на фирмата с колата на Алпер, но все още е в шок от гледката в апартамента на Дерин.

   11.10.2021 в 22:33 Вакрил:
   Много е тъпа тази Нихан - никога нямало да събере баща и дъщеря.

  Закотвен

  Хареса ми го