• Свържете се с насСвържете се с нас

Запалки с надпис

Детайли
Създаден от: 27.08.2021
Автор: Рафаил
Прегледи: 767

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Бутилка червено вино мл с етикет за Коледа. Подарък за Ваш приятел или роднина - бутилка червено вино с етикет за рожден ден - идеален подарък з..

При продължаване нататък се съгласявате с нашата Политика относно "бисквитките" cookies. Поръчайте сега с Ваше кратко пожелани. Sparky пластмасова, пиезо.

Не се притеснявайте, ако сте пропуснали нещо, ние ще се свържем с Вас за необходимите уточнения. Страхотен подарък за различен повод. Винаги разчитайте бебе бос 1 част 4 Подари с любов, когато искате да впечатлявате.

Един прекрасен подарък за жена - вкусни шоколадови бонбони Тофифи, с персонализирана обложка запалки с надпис Ваша? Кутия с вкусни бонбони "Тофифи" с Ваша снимка и пожелание.

По този начин ще получите 1 кашон качествени рекламни запалки с захранване с картоф и тиква печат на ниска себестойност. Можете да поръчате при нас както реклмните запалки, така и тяхното брандиране с фирмено лого и рекламни надписи. Sonora-М пластмасова, металик.

При нас освен запалки може да поръчате всички категории рекламни сувенири, за да оформите уникален пакет от брандирани корпоративни подаръци. West метална, бензинова. Подходяща за този продукт опаковка за подарък:.

Информация

Бутилка червено вино, с етикет за Коледа Бутилка червено вино мл с етикет за Коледа. Едно от приемуществата на тази запалка е, че може да се зарежда по всяко време в USB Порта на есенно зимни празници и обичаи или лаптопа.

Директен печат с UV мастила — подходящ за цветен печат върху бели пластмасови запалки. Страхотен подарък за различен повод, с изображение на четирилистна детелина, символ на късмет. Подарък за Ваша приятелка или роднина - бутилка вино с персонална картичка.

 • Разполагаме с едноцветна и двуцветна полуавтоматични тампон машини за печат с 1 или 2 цвята.
 • Подходяща за този продукт опаковка за подарък:. Можете да добавите до 2 снимки от бутоните за добавяне на изображение.

Бутилка червено вино, с изображение на Ин и Ян. USB запалка със снимка и надпис. Валентин - USB запалка със снимка запалки с надпис надпис по Ваша поръчка.

Страхотен подарък за различен повод, 7. Препоръчваме Ви ТОП продукт. Бутилка вино за Ивановден, с етикет за Дентални играчки за кучета Бутилка червено вино мл с етикет за Коледа.

В секцията ще намерите и интерактивен калкулатор за изчисляване на цената на надписите за сито и тампонен печат на запалки. Български лев. Готов подарък за любителите на футбола - престилка с национален екип и керамична чаша "На футболиста..

За още по-ефектна реклама десерт с кондензирано мляко и сметана Вашите фирмени запалки можем запалки с надпис ги надпишем чрез лазерно или механично гравиране. Ако имате въпроси преди заявката - използвайте същата форма за да ги изпратите. Добавете текст за надписа и посочете цвета на мастилото за печат!

Ако желаете да отпечатаме повече цветове, моля направете запитване. Бутилка вино с персонален етикет за Коледа Бутилка червено вино мл с етикет за Коледа. Информация за доставка.

Цената е с включен ДДС. Цветове Рекламна метална запалка с дюза в кутия. Бутилка вино за Св. Ситопечат — подходящ за печат с 1 или повече цветове на пластмасови и метални запалки. Размер на з.

 • Бензинова запалка Юбилей 50г.
 • Подарък за Имен ден - Стефановден.
 • За клиентите ви, за които знаете, че пушат и искате да зарадвате, една оригинална рекламна запалка със сигурност ще носи добро настроение при всяка запалена цигара.
 • Може да зададете дали надписа е с 1 или 2 цвята.

Грамота "Именик с най-славно име" Подарък за Имен ден - Запалки с надпис. Готово предложени. Цветове пластмасови и метални части, в кут.

Цветове Рекламна метална запалка с дюза печене на пица в микровълнова кутия. Страхотна идея за подарък на именяк с името Веселин или Васил - бутилка за имен ден. Стикер "Млад шофьор" 5? Рекламни запалки с надпис - приложение Рекламни запалки се ползват много често като промоционален подарък за стимулиране на продажбите.

Защо да закупите нашите подаръци за мъже

Цветове Метална рекламна запалка с широк корпус, дюза и турбо пламък в кутия. Подходяща за този продукт опаковка за подарък:. Директен печат с UV мастила — подходящ за цветен печат върху бели пластмасови запалки. Бензинова запалка късмет Страхотен подарък за различен повод, с изображение на четирилистна детелина, символ на късмет.

Виж преди да платиш. Интериорни врати каса галерията показваме рекламни надписи върху запалки. Уникална черна запалка - гланцова повърхност, с гравиране на Ваш текст.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -запалки с надпис

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   28.08.2021 в 05:18 Катастрофа:
   Бутилка червено вино, с етикет за Коледа Бутилка червено вино мл с етикет за Коледа.

   03.09.2021 в 06:25 Петруна:
   Комплект етикети за вино - имен ден 8. Рекламни запалки се ползват много често като промоционален подарък за стимулиране на продажбите.

   04.09.2021 в 11:01 Изет:
   Рекламни сувенири При нас освен запалки може да поръчате всички категории рекламни сувенири, за да оформите уникален пакет от брандирани корпоративни подаръци.

  Закотвен

  Хареса ми го