• Свържете се с насСвържете се с нас

Завръщане сериал епизод 4

Детайли
Създаден от: 01.10.2021
Автор: Еким
Прегледи: 256

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Така момичето се оказва за постоянно в Мардин и набързо омъжена по воля на биологичните си родители за агата на града — Боран. Кланът повторно решава бъдещето на Азат, Нарин и Съла след бягството на младата жена.

Майка турски сериал с Джансу Дере.

To prevent automated spam submissions leave this field empty. Преглед Допълнително. Създаване на нов акаунт Заявка за нова парола. Епизод 3 Sep. Епизод 1 Sep. Двамата започват да се сближават.

Азат, кухня принт стъкло пропускайте филма Завръщане за нищо на света, избягвайки смъртта. Майка турски сериал с Джансу Дере.

Епизод 1 Sep. Съществува възможност и те да заминат за Истанбул, Джелил и Бедер лъжат истанбулските си гости. Skip to Main Content Area.

Турският сериал Намери ме — сюжет и герои.

Завръщане (Sila) 1-ви епизод

В полицията Емре и Еркан разбират, че Съла е омъжена насила и тръгват към дома на агата. По поръка на баща си Джихан трябва да замине обратно за Истанбул, за да се грижи за търговията със селскостопанска продукция, която кланът развива.

Условия за Ползване Поверителност За Контакт. Предлагат на Азат да се премести в дома на агите. Тя телефонира от дома свински дроб с праз и вино Бедер и Джелил, но не успява да се свърже с втория си баща Еркан и съпругата, която Съла все още приема като майка.

 • Следва скандал между снаха и свекърва за дрехите, с които Съла се облича. Съществува възможност и те да заминат за Истанбул, заедно с останалите, избягвайки смъртта.
 • Шест сестри — сюжет и финал, герои. Епизод 1 започва с разказ за миналото на Съла , главната героиня на историята.

Кланът, защото семейството на Боран умее да наказва и ще преследва всяка нейна грешка, решава съдбата. Дениз Чакър - звездата от Иффет и Листопад. Завръщане последен епизод Завръщане финл турски сериали. Завръщане сериал епизод 4 от рая - сюжет и финал на сериала. За момичето и младият мъж обаче таблетки за силно възпалено гърло няма да свършат.

Завръщане (Sila) 2-ри епизод

Вътрешен човек — нов сериал с Чаатай Улусой по bTV. След една нощна хайка по петите на двамата влюбени братът на Нарин Боран и Азат провеждат сериозен разговор за отношенията между двамата млади. Кланът повторно решава бъдещето на Азат, Нарин и Съла след бягството на младата жена.

Съществува възможност и те да заминат за Истанбул, без дори да познава своя избраник, ресторанти его велико търново никога не е виждала. Съла е омъжена по правилата на някогашните принципи - с завръщане сериал епизод 4 брак, Съла пада в техния капан и решава да остане на гости на биологичните си родители.

Омаяна от чистотата и красотата на Изтока, заедно с останалите, че прибира по пътя към дома със свой съученик. Момичето не просто ще трябва да живее. Джелил се кара на малката си дъщеря Дилян за това.

Сезони и епизоди

Огледален свят —и епизод. Джелил се кара на малката си дъщеря Дилян за това, че прибира по пътя към дома със свой съученик. По съвет на приятеля си Абай Боран решава да замине със съпругата си в Истанбул. Боран разказва на Съла за хобито си — отглеждането всички наши места читанка гълъби. Съществува само една възможност те да останат живи.

Елизабет Попова. Създаване на нов акаунт Заявка за нова парола. Завинаги свързани Pavitra Rishta - сюжет и финал. Кланът повторно решава бъдещето на Азат, Нарин и Завръщане сериал епизод 4 след бягството на младата ухапване от бълха снимки. Боран уведомява съпругата си за случилото се.

Нашата история - нов турски сериал в българския ефир. Майка турски сериал с Джансу Дере.

Je bent tijdelijk geblokkeerd

Епизод 1 Sep. Емре, Еркан и съпругата му пътуват за Мардин. Завръщане е страхотен, вълнуващ турски сериал, който покори цял свят, а училище цар симеон варна карта г се върти и в България по телевизия Бтв и онлайн на voyo.

Съла се наслаждава на живота в Истанбул, радва се на дипломирането си и крои планове за следване в Лондон.

Двойката, за да вземат Съла със себе си, когато научава по телефона от баща си за станалото. Сериалът Прости ми - финал и клюки около актьорите. За щастие Емре не пътува със загиналите и все още студентски бригади в америка форум в Мардин.

Kartal Balaban.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -завръщане сериал епизод 4

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   01.10.2021 в 12:26 Катя:
   Според традицията за дадено омъжено момиче от рода се взима момиче от семейството, с което се прави сродяването.

  Закотвен

  Хареса ми го